Salas / Teatros

[ Volver ]

Coco Comín presenta l'espectacle familiar 'Oliver Twist' a la Cúpula Arenas de Barcelona

29/11/2023 - Xavier Rosell / NoticiasClave.net

Coco Comín presenta l´espectacle familiar “Oliver Twist” a la Cúpula Arenas de BarcelonaEscena de 'Oliver Twist'. © Equipo Cocó Comín.

A partir del 6 de desembre i fins al 7 de gener, al Teatre Cúpula Arenas Barcelona, situat al Centre Comercial Arenas de Barcelona, es representarà l'espectacle familiar 'Oliver Twist', inspirat en la popular novel·la homónima de l'escriptor britànic Charles Dickens. i que ha estat creat, dirigit i coreografiat per Coco Comin. La producció és íntegrament en català, amb 11 actors damunt l'escenari, i amb l'objectiu de recrear una història immortal a través d'un captivador xou musical amb bonics i nadalencs temes cantats en directe.

L’obra narra la història d’Oliver, un nen orfe que és expulsat de l’hospici i recorre un llarg camí per arribar a Londres a la recerca d’una vida millor. Als suburbis de la capital anglesa viurà una emotiva història amb nous amics, com el jove Truà i el vell Fagín, que li promet llit i feina a canvi de pidolar per a ell. El destí i un cop de sort faran que Oliver aconsegueixi allò que mai ha tingut: una llar.

En aquesta nova versió teatral del clàssic de Dickens, també es posen en evidència els mals socials de l’època, com la diferència de classes a l’Anglaterra victoriana, el treball i explotació infantil, la utilització dels nens per cometre delictes i un sistema judicial sever. El tractament d’aquesta adaptació, però, està carregat de grans dosi d’humor, amb moments de diversió i positivisme, i uns personatges afectuosos que es mostren disposats a ajudar el protagonista. La història vol atrapar l’espectador -tant infantil com adult- des del primer instant i, en definitiva, convidar-lo a experimentar diverses emocions al llarg de l’obra. La intensitat amb la que es desenvolupa la trama, amb molt de ritme i números musicals de gran bellesa visual, fa que l’interès no decaigui en cap moment.

Els protagonistes d'aquest espectacle són cinc nens i una nena, d'entre 10 i 15 anys, uns joveníssims artistes que demostren les seves habilitats en interpretació, en cant i en les diverses disciplines de dansa, incloent-hi ballet, jazz, claqué i acrobàcia. Alguns d’ells, com Max Vilarrasa, Ángel Olaya, Lia Gordillo i Alejandro Garcia van formar part de l’elenc de  Billy Eliot, el Musical, al Teatre Victòria. Entre els intèrprets adults, cal destacar  Jaume Ortanobas, actor a musicals com La Bella y la Bestia, El Mikado, Shrek, el Musical; o Scooby Doo! Life Musical Misterys.

Amb aquest nou espectacle el Teatre Cúpula Arenas de Barcelona, amb més de 1.000 localitats d'aforament, es vol consolidar com a espai escènic de Barcelona ideal per acollir espectacles de gran format, com el que es va representar aquesta mateixa temporada, Havana Nights,  i que va estar en cartellera més de dos mesos.

 

*A partir del 6 de diciembre y hasta el 7 de enero, en el Teatre Cúpula Arenas Barcelona, situado en el Centro Comercial Arenas de Barcelona, se representará el espectáculo familiar 'Oliver Twist', inspirado en la popular novela homónima del escritor británico Charles Dickens. y que ha sido creado, dirigido y coreografiado por Coco Comin. La producción es íntegramente en catalán, con 11 actores sobre el escenario, y con el objetivo de recrear una historia inmortal a través de un cautivador show musical con bonitos y navideños temas cantados en directo.

La obra narra la historia de Oliver, un niño huérfano que es expulsado del hospicio y recorre un largo camino para llegar a Londres en busca de una vida mejor. En los suburbios de la capital inglesa vivirá una emotiva historia con nuevos amigos, como el joven Truà y el viejo Fagín, que le promete cama y trabajo a cambio de mendigar para él. El destino y un golpe de suerte harán que Oliver consiga lo que nunca ha tenido: un hogar.

En esta nueva versión teatral del clásico de Dickens, también se ponen en evidencia los malos sociales de la época, como la diferencia de clases en la Inglaterra victoriana, el trabajo y explotación infantil, la utilización de los niños para cometer delitos y un sistema judicial severo. Sin embargo, el tratamiento de esta adaptación está cargado de grandes dosis de humor, con momentos de diversión y positivismo, y unos personajes cariñosos que se muestran dispuestos a ayudar al protagonista. La historia quiere atrapar al espectador -tanto infantil como adulto- desde el primer instante y, en definitiva, invitarle a experimentar diversas emociones a lo largo de la obra. La intensidad con la que se desarrolla la trama, con mucho ritmo y números musicales de gran belleza visual, hace que el interés no decaiga en ningún momento.

Los protagonistas de este espectáculo son cinco niños y una niña, de entre 10 y 15 años, unos jovencísimos artistas que demuestran sus habilidades en interpretación, en canto y en las diversas disciplinas de danza, incluyendo ballet, jazz, claqué y acrobacia. Algunos de ellos, como Max Vilarrasa, Ángel Olaya, Lia Gordillo y Alejandro Garcia formaron parte del elenco de Billy Eliot, el Musical, en el Teatro Victoria. Entre los intérpretes adultos, cabe destacar  Jaime Ortanobas, actor a musicales como La Bella y la Bestia, El Mikado, Shrek, el Musical; o Scooby Doo! Life Musical Misterys.

Con este nuevo espectáculo el Teatro Cúpula Arenas de Barcelona, con más de 1.000 localidades de aforo, quiere consolidarse como espacio escénico de Barcelona ideal para acoger espectáculos de gran formato, como el que se representó esta misma temporada, Havana Nights, y que estuvo en cartelera más de dos meses.

 

 
Go to top of page
En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info